MENÜ
 • Kiderült Éden Bence titkos küldetése

  Lehullt a lepel a feladatról

  Miután hétfőn az Éden Hotel lakóival közölték, pénteken teljes párcserére kerül sor, megérkezett a harmadik évad utolsó új játékosa, Geri. A fiú másnap kettesben tölthetett egy kis időt az egyik lánnyal, választása pedig végül Tinára esett, ezért párja, Bence egy titkos küldetést kapott. Szövetséget köthetett Gerivel, vagy cserélhetett vele, hogy ismét öt lány közül választhasson, azonban minderről az érintetteken kívül 48 óráig senki nem tudhatott.

  edenbence

  Másnap a lányok levélben értesültek róla, hogy elhagyhatják a hotelt egy kirándulás erejéig, kimenőjük alatt pedig Krisztián látogatta meg a hat fiút, hogy mindenkit tájékoztasson Bence titkos küldetéséről, eközben pedig a lányok is értesültek arról, hogy szövetséget köthet Gerivel, amiből kifolyólag egyikük veszélybe kerülhet.

  Miután Bence azt állította, Gerivel nem osztotta meg titkos levele tartalmát, majd közölte: hosszú gondolkodás után eljutott a játék azon részére, ahol a saját érdekeit nézi, így cserél az új játékossal, így az utolsó párválasztó ceremónián bármelyik lány mögé beállhat, Gerinek viszont már csak négy választási lehetősége maradt.

  Geri a lányok visszatérése folyamán Petivel vonult félre, és mivel saját elmondása szerint nagy befolyással rendelkező játékosnak látja, bevallotta neki az igazat, miszerint előző este már értesült Bence küldetéséről. A megszerzett információkat Peti kihasználta, és beszámolt róla a többieknek, és Bencével, aki folyamatosan tagadta a vádakat, vitába keveredett. Ezt követően Geri is játékostársai elé állt, és bár Bence folyamatosan tagadta a vádakat, a hétfői beköltöző elmondta, a veterán játékos igazat mond.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon