MENÜ
 • Kiderült: a rossz hír hizlal

  Egy tudományos kutatás kimutatta, hogy szinte kétszer annyit nassolunk a tévé előtt, ha közben negatív hírekkel bombáznak.

  40 százalékkal több nasit viszünk be szervezetünkbe, miközben híradót nézünk – és azért lássuk be, legtöbb esetben ez nem elhanyagolható mennyiség.

  Ezek szerint a válságnak is súlygyarapító hatása van, hiszen ilyenkor a tévében folyton csak a rossz gazdasági helyzetről, munkanélküliségről és áremelésről hallunk. Ez bizony nem csak stresszhez vezet, de kövérséghez is. Ugyanez a helyzet a gyilkosságról, erőszakról szóló hírekkel, legalábbis a Psychological Science című újságban közölt tanulmány szerint.

  A tudósok egyértelműen kimutatták, hogy rossz hírek nagyban befolyásolják az étkezési szokásokat, írja a Daily Mail magazin, szinte dupla annyi kalóriát veszünk magunkhoz, ha ilyesmit nézünk a tévében. Ráadásul ilyenkor kifejezetten egészségtelen kaját kívánunk. Persze javunkra is fordíthatjuk eme lehangoló infókat. Ha kikapcsoljuk ugyanis a tévét, az máris egy hatékony fogyókúra kezdete lehet!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon