MENÜ
 • Kiállítás Greta Garbo ruháiból

  Greta Garbo ruháiból és különböző tárgyaiból nyílik kiállítás a brit fővárosban.

  Ma nyitott Londoban az a kiállítás, ahol Greta Garbo ruhatárának bizonyos darabjait tekinthetik meg az érdeklődők. Az androgün eleganciájáról híres svéd színésznő kiterjedt couture kollekcióval rendelkezett, ami a new yorki lakásának bizonyos relikviáival együtt lesz kiállítva.

  “Nem lehet róla annyit hallani, mint Audrey Hepburnről, vagy Grace Kellyről, de ő az egyik legkiemelkedőbb színésznő, akinek a néma film erából sikerült átnyargalni a hangos filmek világába.” – mondta a kiállítás co-kurátora, Bronwyn Cosgrave. “Míg Grace Kelly mögött ott volt a Monacoi Palota, Hepburn mögött Hubert de Givenchy, addig Garbonak magának kellett boldogulnia.”

  A kiállítás egy eddig szinte ismeretlen arcát mutatja be a harmincas évek színésznőjének, aki messze híres volt arról, hogy a magánéletét abszolúte privátan kezelte.

  Garbo volt az MGM legnagyobb sztárja, de a négy fal között egy teljesen más ember. A ruhái teljesen kontemporálisak, mintha egy-egy mai darabot látnánk, ami átemeli a szellemét, és relevánssá teszi a mai kor szemlélélője számára.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon