MENÜ
 • Kiadó Sting luxusbirodalma

  Bárki kibérelheti egy esküvőre, szülinapra, sőt akár nyaralni is lehet az ingatlanegyüttes lakosztályaiban.

  A Firenzéhez közeli hatalmas birtokon Sting egy gazdaságot hozott létre. A varázslatos birodalomban termelnek mézet, olívaolajat, sőt még bort is. A 16. századi épületet nagyon rossz állapotúan vásárolta  meg a 61 éves énekes, azonban mára teljes fényében tündököl a villa.

  A híres énekes viszont úgy döntött kiadja birtokán található épületeket. A luxusingatlanok mindegyike heti hétezer euróért bérelhető ki. A vendégek mindent használhatnak a területen, úszhatnak, játszhatnak a kertben található hatalmas sakkal, és vacsorájukat a hangulatos borospincében is eltölthetik. Az exkluzív épületek maximálisan 50 főnek tudnak szállást biztosítani, így a pazar rendezvények házigazdájának akár 12 millió forintba is kerülhet a hétvége.

  Az ingatlanügynökség, melyet Sting megbízott, azzal csábítja az érdeklődőket, hogy akár magával a tulajdonossal is eltölthetik szabadidejüket, feltéve ha ott tartózkodik.

  Akik a birtokon termelt termékekért érdeklődnek, azok könnyen megszerezhetik a helyi mintaboltban, de akár Sting honlapjáról is megrendelhetik azokat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon