MENÜ
 • Kétszeres Nagy Miklós-díjas lett a színésznő

  Geszty Glória színművésznő immár második alkalommal kapta meg a Nagy Miklós-díjat, melyet a Ruttkai Éva Színház Igazgatója adott át neki egy élő műsor keretében. Ez egyben egy fantasztikus előszületésnapi ajándék is volt a számára.

  A színésznő a pályáját a Déryné Színházban kezdte, de a későbbiek folyamán játszott a Madách Színházban, a Békésmegyei Jókai Színházban, az Arany János Színházban is többek között, illetve a Ruttkai Éva Színháznak alapítása óta, azaz 1994 óta oszlopos tagja. Emellett műsorvezetőként is tevékenykedik: a Tea Glóriával című műsor szerkesztője és háziasszonya, mely szerda esténként látható.

  A Nagy Miklós díjat második alkalommal kapta meg, melyet a színház Igazgatója, Szalai Zsolt adott át neki. Nagyon meglepődött és meg is hatódott a művésznő, hiszen eddig minden alkalommal új kolléga őrizhette egy évig ezt a vándordíjat, melyet a színház másik alapítótagjának, Nagy Miklósnak az emlékére hoztak létre.
  Számára a tavalyi év egyik legnagyobb művészi sikere a “A titkok ajtaja” önálló estje, melyben gésaként szerepel, és a japán irodalom legszebb alkotásaiból szemezgetett az előadáshoz.
  A darabbal nemsokára, egészen pontosan március 24-én országos turnéra indul, akkor a Zrínyi utcai Zeneszínházban fognak debütálni délután öt órakor, hogy a nézőközönséget egy rövid időre Japánba varázsolják.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon