MENÜ
 • Kétfejű teknős született Los Angelesben

  A kétfejű "csodabogarak" mérete is meglepően ritka.

  Az állatritkaságot Los Angelesben lehet megtekinteni a “Venice Beach Freak” kiállítás keretein belül. A kiállításon rengeteg hasonló állattal találkozni, egyedülálló gyűjtemény tárul a látogatók szeme elé. “Nekem van a legnagyobb gyűjteményem kétfejű állatokból, ezt soha senki nem lesz képes megdönteni, akármeddig is éljenek emberek a földön” – mondta el Todd Ray, a furcsa tárlat tulajdonosa.

  Meglepő módon a kétfejű teknős, dupla testrészeivel együtt is csak negyed akkora mint átlagos társai. “Ilyen kicsi teknőst soha nem láttam még” – mesélte Danielle, a házigazda felesége.

  Állataira nem genetikai balesetként, hanem létező mitológiai lényekként gondol. Az ékszerteknőst két külön állatnak tekinti gazdája, így különböző nevet kaptak a “fél állatok”.  “Vajon milyen kreatív nevet lehet találni a természet piciny alkotásának? Pinduri és Picur, a két legapróbb teknős a világon” – nevetve nyilatkozta Todd. Gondozójuk szerint mindketten ugyanannyira aranyosak és kedvesek.

  A bizarr hóbort nem kevés anyagi befektetéssel jár, Ray első kígyóját 35 000 dollárért vette. Családja egy időben őrültnek gondolta, de mára megbarátkoztak hobbijával.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon