MENÜ
 • Kétezer dollárt juttattak vissza jogos tulajdonosaiknak

  A fiú és édesapja szerint a becsületesség fontosabb számukra, mint a pénz.

  Dave McKay és 12 éves fia, Dylan éppen hazaindulni készült az idaho-i Boise Roadster Showról, – egy lakóhelyükhöz közeli sportautó bemutatóról – , amikor az út közepén megpillantottak egy fekete táskát.

  “A fiammal magunkhoz vettük a táskát, amely úgy nézett ki, mint valamiféle pánt nélküli válltáska. Kinyitottuk, majd megpillantottuk azt a rengeteg bankjegyet. Mielőtt bármit is mondhattam volna, Dylan megszólalt: ‘Apa, vissza kell adnunk. Ez karma!’. Teljesen megdöbbentem a reakcióján, hiszen bevallom, néha megkérdőjelezem saját nevelési képességeimet.” – nevetett a büszke apa

  Azonban a pénzen és egy régi sportautóról készült fotón kívül semmi sem volt a táskában. Ez jelentősen megnehezítette az apa dolgát.

  McKay úgy döntött, a sportautóról készült fotó felhasználásával készít néhány szórólapot, és arra kéri a tulajdonost, hogy hívja fel őt. A szórólapokat a sportautó bemutató helyszínén több helyre is kiragasztotta. Körülbelül egy órával később meg is csörrent a telefonja.

  “Azonnal tudtam, hogy az igazi tulajdonossal beszélek” -mondta McKay – “A férfi azt kérdezte, nem találtam-e véletlenül egy fekete táskát. A fiamon és rajtam kívül senki sem tudta, milyen színű a táska.”

  Cindy és Sam Sammons, a pénz tulajdonosai elmondták, hogy valószínűleg kutyasétáltatás közben ejthették le a táskát, és nem is vették észre egészen másnap reggelig, hogy hiányzik.

  “Hihetetlenül hálásak voltak. Kiderült, hogy egy kis modellautókkal kereskedő boltot üzemeltetnek. A fiamnak rögtön felajánlották, hogy válasszon a készletből, amit csak szeretne. Ezen kívül felajánlottak egy háromszáz dolláros jutalmat is, melyet nem akartam elfogadni, de ragaszkodtak hozzá.” – tette hozzá McKay.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon