MENÜ
 • Két új dal ízelítőjét mutatta be a One Direction

  A banda tagjai is hozzáfűzték megjegyzéseiket

  Szerencséjük van a One Direction rajongóknak, akik új anyagra vágytak kedvenc formációjuktól. Miután a hét elején egy privát rendezvényen mutatták be néhány fanatikusnak új albumuk, a Made in the A.M. szerzeményeit, a négytagú csapat nyilvánosságra hozott egy videót, benne a Temporary Fix és Walking in the Wind című dalokkal, melyek Niall Horan és Harry Styles megjegyzéseinek kíséretében hangzanak el.

  1d

  A Temporary Fix létrehozásában a brit dalszerző, Wayne Hector közreműködött a TMS produkciós csapat két tagjának oldalán.

  “Amikor bementem, megkérdezték tőlem, mi az, amije nincs a One Directionnek, és én elmondtam, hogy nincs rockdalunk” – árulta el az ír énekes. “Szerintem lehet vele azonosulni. Néhanapján mindenkinek vannak mocskos estéi” – tette hozzá, mielőtt csapattársa a Walking in the Wind-et kommentálta.

  “Szeretem ezt a dalt, mert nagy Paul Simon rajongó vagyok és szerintem a mögötte lévő inspiráció a Graceland volt, ami párbeszédszerű, nem hivatalos és olyan volt, mint a kimondott szó” – magyarázta Harry Styles.

  A One Direction a minap fejezte be világkörüli turnéját, az On the Road-ot egy Sheffield-i koncerttel, következő nagylemezük, a Made in the A.M. pedig november 13-án érkezik a polcokra, egyidőben Justin Bieber, Hailee Steinfeld és Alessia Cara új projektjeinek megjelenésével.

  Forrás: Billboard

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon