MENÜ
 • Két szerencsés rajongó találkozhat a One Directionnel Miamiban – A világon bárhonnan lehet jelentkezni!

  A fiúbanda nemzetközi játékot hirdetett rajongóina: elrepítik Miamiba és találkozhat is a bandával a Where We Are turné utolsó éjszakáján.

  1dcancer

  A világ legnagyobb fiúcsapata egyesítette erejét a Stand Up To Cancer nevű szervezettel és közös kampányt indítottak a Cancer Research UK-vel és a Channel 4 nevű csatornával, hogy új, rák elleni kezelési módszereket támogassanak, ezzel életeket mentve.

  Egy szerencsés nyertes és vendége hihetetlen nyereményben részesülhet: a banda elrepíti Miamiba a világ bármely tájáról, szállást biztosítanak neki, jegyet október 5-i köncertjükre, ahol a színfalak mögött találkozhatnak is a fiúkkal.

  Ez még nem minden: a szerencsés nyertes egy rakás reklámanyaggal térhet haza a fiúktól, amit Liam, Louis, Zayn, Harry és Niall mind aláírtak.

  A játékra való jelentkezéshez nem kell mást tennetek, mint a www.prizeo.com/onedirection weboldalon 5 angol fontot, szóval kevesebb, mint 2000 forintot kell felajánlani a rákkutatásra. Minden támogató bekerül majd ezzel a virtuális kalapba, ahonnan a nyerteseket kihúzzák.

  A fiúk egy videót is megosztottak, amiben elmondják, miért csatlakoztak a kampányhoz:

  Claire Rowney, a Stand Up To Cancer UK igazgatója természetesen nagyon hálás a One Direction által tett óriási lehetőség miatt.

  Az elmúlt évtizedekben nagyon nagy lépéseket tett az emberiség a rák leküzdésére, de az Egyesült Királyságban például több mint az emberek egyharmada küzd élete során a rákkal. Ez azt jelenti, hogy nem ülhetünk csendben.

  A rák összetett betegség, 200 fő fajtája van, ezernyi altípussal. A kutatás így elengedhetetlen, az ellenszer megtalálása hihetetlen fontos.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon