MENÜ
 • Két nőt evett meg a kannibál férfi

  Durva! Egy brit ápoló neten dicsekedte el, hogy két nőt fogyasztott el szó szerint, ráadásul még tippeket is adott az emberevéshez.

  Az 57 éves Dale Bolinger kertjét felássák és alaposan átkutatják a házát. Az a gyanú ugyanis, hogy a férfi lemészárolt és megfőzött embereket, majd elfogyasztotta a húsukat.

  Az amerikai rendőrök hívták fel angol kollégáik figyelmét a beteg lelkű férfira, mivel Bolinger volt a mentora a kannibalizmusra készülő amerikai zsarunak, akit pár hónapja tartóztattak le, mert nők elrablására és felfalására készült – írja a Mirror.

  Az angol olyan tanácsokkal látta el pártfogoltját a neten, hogy például hogyan főzze meg áldozatait, és melyik testrész milyen ételnek alkalmas. Arról írogatott, hogy milyen finom egy nőt megenni élve, mert a nyers emberhús remek, illetve, hogy élvezetes lenne levágni valakinek a lábát, és az orra előtt meggrillezni, amíg még életben van. Az orca finom húsát pedig szendvicsbe ajánlotta. A beteges fantáziájú férfi most azzal védekezik, hogy csak a képzeletét engedte szabadjára, de valójában soha nem próbálta ki, amit leírt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon