MENÜ
 • Két kiló haj volt a gyomrában

  A rossz szokások végzetesek is lehetnek.

  Egy indiai lány gyomrából két kilogramm hajat távolítottak el az orvosok. A hajszálak összetapadtak a gyomorban és egy nagy csomóban megálltak a gyomor és a vékonybél közötti szakaszon, elzárva az utat. Emiatt a lánynak komoly fájdalmai voltak, melyekről egy ideig senkinek sem beszélt, mivel állítólag attól tartott, hogy terhes. Mivel azonban a házasságon kívüli terhességet a népének hagyománya szerint élő családja helyteleníti, nem mert beszélni fájdalmairól. Mikor azonban súlyossá váltak a tünetek, orvoshoz fordult, akik megdöbbentek a röntgen-felvételektől.

  “Először fogalmunk sem volt, mi lehet az a csomó a gyomrában, ezért feltáró műtétet végeztünk, mely során kiderült, hogy mi okozta a problémát. A hajszálak egy nagy csomóban álltak a gyomor hátsó részében, elzárva a vékonybelekhez vezető utat. Szerencsére szövődmények nélkül el tudtuk távolítani a probléma forrását, így nem történt nagyobb baj.” – nyilatkozta a fiatal lányt műtő egyik orvos.

  A lány saját bevallása szerint a hajrágás régi, rossz szokása, de ezt a szerencsétlen esetet jelzésnek fogja fel és soha többé nem folytatja gusztustalan mániáját.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon