MENÜ
 • Két hét és Malmőben drukkolunk!

  Pontosan két hét múlva a MosaicOnline személyesen fog a Malmö Arénában drukkolni ByeAlex és Kővágó Dániel duójának és ünnepelni Európát!

  A MosaicOnline stábja lesz az egyetlen magyar kamerás stáb a Magyar Televízió mellett Malmőben, Svédországban a  2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon.

  A MosaicOnline már tavaly is elkalauzolt titeket az azerbajdzsáni Bakuban a színfalak mögé, megannyi interjút láthattatok nem csak a Compact Discóval, hanem több ország versenyzőivel is és emlékezetes sikert arattak a főpróbán készült felvételek, melyek máig ritkaságnak számítanak az európai médiában.

  Oldalunk egy azon kevés magyar médiák közül, melyek személyesen lehetnek ott Európa legnagyobb zenei eseményén. A MosaicOnline-t ismét riporterünk, Laci fogja képviselni az északi országban.

  “Bár sokan gondolhatják, hogy Baku után már kevesebb izgalommal vágunk neki az útnak, az Eurovíziós Dalfesztivál olyan szakmai kihívás és élmény, amit képtelenség lenne megszokni még századszorra is. Egész Európa gyűlik össze néhány négyzetméteren, ami olyan erőt és energiát sugall, amit nehéz lesz szavakba és képekbe önteni, de kollégáimmal mind azon leszünk, hogy ez sikerüljön – és így mindenki Képben legyen!”

  Külön öröm a MosaicOnline számára, hogy ByeAlex és Kővágó Dániel személyével már A Dal alatt nagyon jó viszonyt építettünk ki.

  “Sok médiával ellentétben mi már A Dal első pillanataiban felfigyeltünk ByeAlex művére és szerénységére, vagyis mi nem csak az utolsó pillanatokban kezdtünk el neki szurkolni és keresni a társaságát. Nagyon jó érzéssel tölt el minket, hogy a fiúkat Malmőben barátként is támogatni tudjuk!”

  Mától a MosaicOnline weboldalán naponta olvashattok híreket a készülődésről, az útról és természetesen a nagy versenyről!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon