MENÜ
 • Két gyereke között kellett döntenie az apának

  Élete legnehezebb döntését hozta meg az az apa, akinek három gyerekéből kettő szorult új vesére, azonban csak egyiket menthette meg.

  A negyvenhét éves szállodai menedzser, Antony Levin egyrészt örülhet, hiszen egyik gyerekének megmenthette az életét, másrészt viszont hihetetlenül nehéz döntést kellett meghoznia. A brit férfi fiának Keegannek és lányának Jade-nek is szüksége volt ugyanis veséjére.

  “Jade három esztendős volt, amikor először összeesett a tévé előtt. Az orvosok akkor, nyolc évvel ezelőtt veseelégtelenséget mutattak ki, és azt mondták, maximum négy-öt esztendeje lehet, mielőtt leáll a szerv” – mesélte az apa a Mirrornak.

  “Egy évvel később a fiatalabbik bátyjánál is észlelték a bajt, és folyamatosan romlott az állapotuk. Ha nem veszem feleségül az anyjukat, sosem lennének betegek, mert a génjeink keveredésének mutációja okozza a problémákat” – tette hozzá Antony, aki úgy döntött, odaadja lányának egyik veséjét, Jade ugyanis olyan rossz állapotba került, hogy elkerülhetetlenné vált az operáció. A műtét sikerült, azonban nem sokkal később Keegan is elérte a legrosszabb álapotot.

  “Keegan biztosan sokat gondolkodik azon, hogy miért nem neki adtam a szervem. Nagyon nehéz ezt elviselnem. Egyelőre dialízisre jár, de már nincs sok ideje hátra, úgyhogy országos adatbázisban keresik a számára megfelelő vesét” – magyarázta Antony.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon