MENÜ
 • Két év alatt nyolcszor menekült ki a halál torkából

  Nem csoda, hogy macskaemberként emlegetik azt a 25 éves brit srácot, aki az elmúlt két év leforgása alatt már nyolc alkalommal meghalhatott volna, de csodák csodájára megúszta.

  Matthew Hawksley vagy tényleg kilenc élettel rendelkezik, mint a legendák szerint a macskák, vagy ő a világ leszerencsétlenebb mázlistája. A 25 éves fiatal 2011 óta nyolcszor nézett szembe a halállal, ám minden alkalommal megmenekült – írja a Daiy Mail.

  Az életveszélyes események sorozata 2011-ben kezdődött, mikor búvárbalesetet szenvedett. Fejét éles kövekbe vágta, nyaka pedig eltört. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kerülése után négy szívinfarktust kapott és leállt a szíve. A szervezetét annyira megviselte a trauma, hogy ezt követően kómába esett.

  Három hétig lebegett élet és halál között, majd magához tért. Hónapokig kórházban kellett maradnia, ami alatt újabb halálos veszéllyel kellett szembenéznie. A klinikán húsevő baktérium került a szervezetébe, és súlyos tüdőgyulladást kapott. Az orvosok sem hitték, hogy mindkét betegséget legyőzi, ám sikerült neki.

  Hosszú kórházi kezelés után végre hazaengedték, de az szabadság nem tartott sokáig. Nem sokkal később egy csomót észlelt heréjén, amiről kiderült, rákos daganat. Ismét visszatért a kórházba, hogy legyőzze a halálos kórt.

  Most, közel két kórházban töltött év, és nyolc csodával határos megmenekülés után, a férfi a “legpechesebb mázlistának” nevezi magát. “Ha tényleg olyan vagyok mint egy macska és kilenc életem van, akkor nagyon kell vigyáznom most, mert ez az utolsó esélyem” – nyilatkozta a riportereknek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon