MENÜ
 • Készülsz már az apokalipszisre?

  Egyre több a világvégére készülő amerikai, főként Phoenix államban. Közülük sokan már nem is foglalkoznak mással, csak a túlélés érdekében történő berendezkedésekkel, így munkahelyüket is jó páran otthagyták.

  Az apokalipszisre készülődő csapatokkal nem volt egyszerű interjút készíteni, ugyanis folyamatosan harci készültségben vannak. A National Geographic szerkesztőinek mégis sikerült felvenni velük a kapcsolatot. A volt katona, Tim Raltson családjával az arizonai hegyek között várja a végítéletet. Egyik kocsijukon mindig ott az utánfutó, biztos, ami biztos, a legszükségesebb létszükségleti cikkekkel, élelmiszerekkel.

  Tim Raltson bárminemű ítéletnapra igyekszik kiképezni gyerekeit

  Mivel abban még nem biztosak, miféle katasztrófa sújtja majd a Földet, felkészültek a világvégék összes típusára, amely a maja naptár szerint az idén lesz, előreláthatólag december 21-én. Többek között tehát mágneses szuperviharokra, napkitörésekre, a mágneses pólusok felcserélődésére és még egyéb szörnyűségekre számítanak. Persze az más kérdés, hogy egy esetleges világvége ellen hatékony lenne-e az óvintézkedés és a harciasság.

  Legtöbben talán csak legyintünk egyet erre, hiszen hányszor próbálták már megjósolni a világvégét, aztán sosem következett be… Ők azonban biztos, ami biztos alapon inkább felkészülnek a legrosszabbra. A hírek szerint ugyanis nem biztos, hogy alaptalan a félelmük, ha az utóbbi évek katasztrófáit, a földrengéseket, cunamikat vesszük számba. Szerintük mindezek előhírnökei egy nagyobb, elkerülhetetlen világégésnek.

  “Szerintem senki sem tudhatja, mikor jön el a vég, legyen otthon sok élelmiszer, víztisztító, fegyver és lőszer” – figyelmeztette a nézőket a National Geographic műsorában Raltson. – “Sokan óriási összegű életbiztosításokat kötnek, pedig jobban tennék, ha erre készülnének. A garázsunk tele van tartós élelmiszerrel, a csirkekonzerv a nyerő, mert az eláll akár 15 évig is” – célzott arra, hogy az év végi prognózis sem biztos, miután egyes előrejelzések szerint tavaly májusban és októberben is lett volna egy világvége.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon