MENÜ
 • Készül Jennifer Lopez projektjének folytatása!

  Új részeket kap az alkotás

  Jennifer Lopez visszatérése a televízióba már öt epizód után annyira sikeresnek bizonyult, hogy máris berendelték a Shades of Blue című sorozat második évadát! Az NBC beszámolója szerint a csatorna eredeti rendőrdrámája J-Lo kemény munkájának köszönhetően tett szert kivételes népszerűségre.

  jlo-shadesofblue

  „Szeretnénk megköszönni Jennifernek, aki a legkeményebben dolgozó nő, akit ismerünk, a hihetetlen törekvését a sorozat sztárjaként és producereként egyaránt, ahogy a többi nagyszerű producerünknek és a stábnak is a fáradhatatlan munkát napjaink egyik leglenyűgözőbb televíziós drámájának megalkotásában” – nyilatkozta Jennifer Salke, az NBC szórakoztatási elnöke.

  Az NYPD hazugságon kapott rendőrnője, Harlee Santos történetére fókuszáló Shades of Blue szereplőgárdáját Lopez mellett olyanok erősítik, mint Ray Liotta, aki Matt Wozniak karakterét személyesíti meg, de feltűnik a projektben többek közt Drea de Matteo, Warren Kole, Hampton Fluker és Sarah Jeferry is.

  Az alkotáson kívül a Jenny from the Block énekesnője jelenleg az American Idol tehetségkutató befejező évada zsűricsapatának egyik tagjaként is látható a képernyőkön, emellett pedig Las Vegas-i rezidenciáján ad koncerteket.

  Forrás: Digital Spy

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő