MENÜ
 • Késsel fenyegetőztek a gyerekrablók

  Késsel indult gyereket rabolni két csuklyás férfi egy brit pár otthonába. A 21 hónapos kisfiú édesapjának köszönhetően úszta meg a támadást.

  Paul Alexander éppen a lassan kétéves kisfiával, Vinnie-vel játszott lemingtoni nappalijában, amikor egyszer csak két sötét alak sétált be a házba, írja a Daily Mail. A férfiak arcát csuklya takarta, és egyikük egy jókora konyhakést tartott a kezében.

  A házigazda teljesen lesokkolt, majd mikor az egyik betolakodó odaszólt a másiknak, hogy vidd a gyereket, rádöbbent, hogy el akarják rabolni a kisfiát. A konyhába rohant fegyverért, közben az egyik rabló elkapta a gyereket, és felszaladt vele az emeletre. Alexander üldözni kezdte a két alakot, akik végül a bejáraton át elmenekültek.

  „Nem láttam, hogy náluk van-e még a gyerek, úgyhogy utánuk rohantam. Cipőt se húztam, úgy, ahogy voltam mezítláb szaladtam az utcára, egyik kezemben egy késsel, a másikban a telefonnal, amiről közben hívtam a rendőrséget.” A betörőknek sikerült egy piros furgonnal elmenekülniük, az apa pedig nagy megkönnyebbülésére sértetlenül megtalálta a kisfiút az emeleti hálószobában.

  Vinnie édesanyja, aki eközben épp a három másik gyerekét vitte iskolába, fel sem tudja fogni, mi történt. „Teljesen szürreális az egész, nincsenek rá szavak, hogy elmondjam, mit érzek, Azóta teljesen kész vagyok, egy pillanatra sem merem szem elől veszíteni a kisfiamat, annyira rettegek, hogy elrabolják tőlem” – mondta a gyerek anyja, akinek fogalma sincs, kik és miért akarhatták elvinni éppen az ő kisfiát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon