MENÜ
 • Keshát kényszerítették a Die Young feléneklésére

  Kesha hivatalosan is bocsánatot kért durva dalcíme miatt.

  Mint arról tegnap beszámoltunk, az énekesnő új dalát, a Die Youngot (Halj meg fiatalon) nem kívánják játszani a rádiók a Sandy Hooki gyerekmészárlás miatt, mely során húsz hat-hét éves gyereket ölt megy egy vérengző.

  Az énekesnő Twitterén keresztül közölte, hogy tisztában van vele, miért nem illő jelen helyzetben játszani a dalt, főleg, hogy saját bevallása szerint a dalszövegért ő se volt soha oda.

  Egy azóta már törölt bejegyzésében ezt írta:

  “Megértem. Nekem is megvan a problémám jelenleg a “die young” kifejezéssel. Nem is akartam soha felénekelni ezt a szöveget, de kényszerítettek rá!”

  Ezek után újra kifejezte részvétét is:

  “Nincsenek szavak arra, ami történt. Segítsétek a hozzátartozókat ide kattintva: indiegogo.com/OneRepublicForSandyHook. Nagyon sajnálok mindenkit, akit érintett a tragédia. Megértem, hogy a dalom miért nem helyénvaló jelenleg. Szavak nem tudják leírni, mit érzek.”

  Bár Kesha már kifejtette, hogy dala alapvetően a bulizásról szól és azt az életfilozófiát üzeni, miszerint éljünk mindennap úgy, mintha másnap meghalnánk, de ez nem hatotta meg a rádiósokat, akik közül az egyik így nyilatkozott:

  “Péntekig játszottuk, de utána nem. Habár ez egy bulis pop-dance dal, az emberek jelenleg csak címben szereplő két szóra figyelnek.”

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon