MENÜ
 • Kesha elindítja macskás szektáját

  Nem is olyan egyszerű a bejutás.

  “Kezdjétek gyakorolni azokat a nyávogásokat!” – üzente Kesha.

  Az énekesnő nem elégedett azzal, hogy csak popsztárként van feltüntetve az önéletrajzában. A Rising Star egyetlen női mentora azt reméli, hogy egy új cím kerül a neve mellé, méghozzá a “Szektavezető” jelző.

  “Új élet, új lista” – mondta az énekesnő, majd folytatta: “Ezt mindenképp teljesíteni szeretném a közeljövőben. Saját szektát akarok, aminek én lehetek a vezetője és nem a popsztár címszó szerepel majd a Kesha név mellett.”

  Kesha egy macskás szektát akar kialakítani, amihez a rajongóira van szüksége. Az E-onlinenak sikerült utolérnie a lila hajú szépséget a Rising Star színfalai mögött, ahol a fiatal énekesnő elárulta, hogy egy új szektát fog elindítani és azt akarja, hogy a rajongói is csatlakozzanak a MEOW csapatba.

  “Mindig is akartam egy csoportot, egy szektát. Azt hiszem, én alapvetően egy tökéletes szektavezető lennék. Elindítom a saját csoportomat, és olyan emberek lesznek benne, akik macskák szeretnének lenni, vagy szeretnek játszani a macskákkal, esetleg a macskák játékaival.”

  10410136_678093185598800_1846590884259687144_n

  Nem olyan egyszerű bejutni Kesha “szektájába”, mivel előtte át kell esnetek egy igen merész és bátor beavatáson. “Azt akarom, hogy sokan csatlakozzanak, de a beavatáson is részt kell venniük. Meg kell enniük egy kis csillámport, amihez hozzámixelek egy kevés macskaalmot. Meoooow.” – mondta Kesha.

  Eltérve kicsit a macskáktól és a csillámportól, a heti rendszerességgel változó hajszínéről is beszélt a macskamániás énekesnő.

  “A megfelelő ruhámhoz, megfelelő hajszínt választok. Van egy csomó hajfestékem, folyton festem a hajam. Vödörnyi hajfestéket használok a hajamra, amit 6 napig rajta hagyok, utána jöhet a következő szín. Hetente egyszer festem a hajam, így van időm játszani a macskáimmal és az ő játékaikkal. Így élem az életem!” – fejezte be Kesha.

  Kesha Hungary

  Karácsony Dávid

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon