MENÜ
 • Kertésznek állt Puskás Peti

  Faültetésre cserélte a mikrofont az énekes

  Március 21-én ünneplik az Erdők és a Faültetés Világnapját, melynek alkalmából Puskás Peti és a Füri ZeneTér dalközi diákjai fát ültettek, hogy felhívják a figyelmet a környezettudatosságra.

  Puskás Peti, a The Biebers frontembere elhivatottan hisz az állat- és környezetvédelemben, bátran ossza meg az emberekkel a véleményét a közösségi oldalain is. Így megfelelő alkalom volt, hogy a Füri ZeneTér e heti óráján a Faültetés Világnapja alkalmából nem csak, hogy egy facsemetét ültettek a kezdeményezés helyszínéül szolgáló Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium udvarán, hanem a művész elmagyarázta a fiataloknak, hogy mire figyeljenek oda a mindennapjaikban.

  Nem csak egy új életet szerettünk volna adni egy fának és nézni, hogyan cseperedik fel, de emellett fontosnak tartottam felhívni a figyelmüket arra is, hogy kiskoruk ellenére, mik azok a dolgok, amiknek köszönhetően már ők is környezettudatosabban tudnak élni. Azt gondolom, hogy már megérte ez az alkalom, ha többet nem szívószállal isszák az üdítőket – tette hozzá mosolyogva az X-Faktor mentora.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon