MENÜ
 • Keresztes Ildikó: “Otthon minden rendben”

  Ildikó számára még mindig fontos a férje véleménye, habár néhány hónapja még a válásukról szóltak a hírek.

  Ahogy hallani lehetett róla, az X-Faktor mentorát a tehetségkutató előző szériája alatt hagyta el párja. A kapcsolat komolynak bizonyult: Kicska el is költözött az énekesnőtől. Ám az utóbbi időben egyre többen rebesgetik, hogy az Edda basszusgitárosa megbánt a döntését, és hogy kettejük között fel sem merült a válás gondolata.

  “Ha nem tudnám, hogy nem adták be a válókeresetet, akkor is megesküdnék rá, mivel ismerem őket. Szó sincs ilyesmiről. Ráadásul Ildikó soha nem is titkolta, hogy számára a házasság köteléke szent és sérthetetlen. Ismeri és szereti Lacit, eszében sincs válni. De ez fordítva is igaz. Akik ismerik, azok pontosan tudják, Laci, csakúgy mint korábban, visszatalál majd Ildihez” – árulta el egy ismerős.

  Ildikó is tett utalásokat erre vonatkozóan. Mikor az RTL Klub tehetségkutatójának harmadik szériájáról, és az újabb zsűrizésről mesélt, elárulta, hogy édesanyja és a férje is teljes mértékben támogatja.

  “Ők is nagyon örülnek annak, hogy újraindul az X-Faktor, hiszen bármennyire is lefáradtam a sok munkától, ők is látták, hogy mennyi mindent ad nekem ez a műsor, mennyire inspirál. Tudják, hogy akkor vagyok jól, ha dolgozom, ha pöröghetek. Szeretnék sok meglepetést magamnak, sok új tehetséget. Szeretném, ha jönne megint valaki, aki lenyűgöz, aki megint érzelmeket vált ki belőlem, akitől megint libabőrös leszek, sírok, nevetek”.

  Végül pedig arra a kérdésre, hogy mi újság a férjével, határozottan a következőt válaszolta: “Otthon minden téren, minden rendben van!”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon