MENÜ
 • Keresztes Ildikó munkát koldul?

  Úgy látszik, az énekesnőnek nem csak a magánéletében, de szakmai téren is akadnak problémái.

  Legutóbb még Ildikó spanyolországi nyaralásáról lehetett hallani (itt). Arról mesélt, hogy milyen remek formában van, és hogy a válás után is remekül érzi magát. Most azonban megjelentek az első repedések: ugyanis a zenészszakma képviselői szerint az énekesnő egyáltalán nem tűnik kiegyensúlyozottnak.

  Egy népszerű zenekar tagja mesélt egy meglehetősen különös találkozásról:

  “A napokban futottunk össze egy rendezvényen.  Ildi nagyon pörgött, főleg a fiatal zenészfiúk társasága dobta fel. Incselkedett velük, kacérkodott, de nem tűnt boldognak. Aztán az erdélyi bulikról kezdtek beszélgetni, és nagyon érdeklődővé vált. Azt mondta, micsoda dolog, hogy ő Erdélyből származik, mégsem hívják meg bizonyos rendezvényekre, és szeretné elkérni a szervezők elérhetőségét.”

  A kínos történetnek azonban ezzel nincs vége, folytatta a neve elhallgatását kérő muzsikus.

  “A fiúk azonban nem adták neki oda. Ez egy nagyon kínos pillanat volt, legalábbis ezt gondoltam.  De Ildi egy kicsit sem jött zavarba, egy óra múlva megint megpróbálta elkérni a szervezők számát. Szinte kuncsorgott. Azért volt ez kellemetlen jelenet, mert muzsikuskörökben az a szokás, hogy a koncertszervezők, menedzserek kötik le a bulikat. A zenészek nem szerződnek, nem alkudoznak, és főleg nem hívogatják a szervezőket.”

  Az esettel kapcsolatban az énekesnő nem nyilatkozott. Honlapja szerint hétvégente két fellépése van, amiből meg lehet élni – persze, ha maga szervezi a bulikat, nem kell jutalékot fizetnie senkinek. Új menedzserét, Ferenczi Orsolyát meglepte az eset, de csak szűkszavúan kommentálta: “Nem tudom, mit mondjak, kizárólagosan én kötöm le a fellépéseit Ildinek, neki ezzel nem kell foglalkoznia.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon