MENÜ
 • Képregényt indít az együttes

  2011-ben a Coldplay megjelentette legújabb albumát, amely a Mylo Xyloto nevet viseli. A fiúk azonban nem álltak meg itt, szerették volna, ha legújab művük ennél jóval többről szól.

  2011-ben a Coldplay megjelentette legújabb albumát, amely a Mylo Xyloto nevet viseli. A fiúk azonban nem álltak meg itt, szerették volna, ha legújab művük ennél jóval többről szól és a szórakoztatóipar más területére is betör. Az idén ez a tervük megvalósulni látszik, ugyanis hamarosan képregény formájában is meg fog jelenni a Bongo Comics kezelésében.

  A képregény írója nem más lesz, mint Mark Osborne, aki olyan nagy sikerű rajzfilmek forgatókönyvét is írta, mint a Spongyabob, vagy a Kung Fu Panda. Az együttes, amely egyébként éppen világ körüli turnén van, állítása szerint már három éve tervezgette a projekt elindítását. A karakter neve már az eredeti tervek szerint is megegyezett volna a lemezével, azaz Mylo Xylotoéval.

  A képregény első része holnap debütál, még hozzá Sam Diegoban, egy nemzetközi képregény találkozón. Az alkotók kétségtelenül nagyon izgatottak, hiszen az alapanyag nagyon jó és adott volt, így bízunk benne, hogy a kreatív munkatársaknak sokat sikerül majd kihozni Mylo univerzumából.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon