MENÜ
 • Kepes Andrással indítja az évet az Astoria CoolTúra

  Kóstolófalatokkal és frissítőkkel tálalt szubjektív világ-pillanatképet tár a nagyközönség elé Kepes András január 27-én, a Danubius Hotel Astoria éttermében.

  A Café Astoria idén már 102 éve fogadja vendégeit a Belváros szívében. Falai sok mindent megéltek már, és napeste elhallgatnánk a hotelben megesett izgalmas sztorikat, régmúlt idők történéseit. Kiváltképp, ha oly nagy mesterek adják elő történeteiket, akiknek nagysága elvitathatatlan, akik letettek már valamit az asztalra. Az Astoria CoolTúra programsorozatát is azzal a szándékkal indította az étterem, hogy felelevenítse a kávéházi kultúrát, és apódiumára invitálja a kulturális élet nagyjait: színházi rendezőt, írót, költőt, újságírót, muzsikust. Mindezt pedig minden esetben kóstolófalatokkal kíséri, hogy jól lakjon a test és a lélek is.

  Szenzációs előadással folytatódik a közkedvelt programsorozat 2017-ben, az Astoria CoolTúra vendége ugyanis januárban Kepes András lesz, aki “… és boldogan éltek…?” című előadásában legújabb könyvéről beszél.  “Úgy éreztem, nekem is újra végig kell gondolnom mindazt, amit eddig életről és halálról, szeretetről és gyűlöletről, szerelemről és családról, hitről és rítusokról képzeltem” – mondja Kepes. “De még a hétköznapokról: evésről, ivásról, öltözködésről, lakókörnyezetünkről is. Humorral, könnyedén persze, nehogy megijesszem magam” – teszi hozzá.

  Január 27-én tehát sok mindenről lesz szó: Ágyban, vagy agyban dőlnek el a nemi szerepek? Férfias nők, nőies férfiak. A párkapcsolat titkai a világban. Monogám és poligám pockok… és ki tudja még, mi kerül terítékre az Astoria több mint 100 éves falai közt, amikor a patinás étterem tányéron kínálja a kultúrát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon