MENÜ
 • Kemény évek várnak Damura

  Alaposan meg kell húznia majd magát a börtönben.

  A sorozatszínész ügyét kedden tárgyalta a másodfokú bíróság, amelynek ítélete alapján négy év hat hónapot kapott. Nem kevés idő. Még akkor sem, ha esetleg jó magaviseletért majd lerövidítik. Aggodalomra is van oka, hiszen a nemi erőszakért és bántalmazásért bevonulók a börtönlakók hierarchiájában is nagyon alacsonyan vannak, egyáltalán nem népszerű emberek. VV Gergő szerint is, aki maga is éveket töltött a rács mögött, van miért aggódnia a színésznek.

  “Akik nőkkel vagy gyerekekkel erőszakoskodtak, azoknak beszólnak, nem ritkán bántják is őket. Ők állnak a ranglétra alján. Damu Rolandot a puszta ismertsége miatt is kikezdhetik. Nem összehasonlítható az ő helyzete például Stohl Andráséval, aki alapvetően népszerű emberként ment be, és mindenki tudta, hogy azért bűnhődik, mert részegen okozott balesetet.” – kommentálta az esetet az egykori villalakó. Egy tanácsot tud csak adni, mégpedig Damu ne nagyon kekeckedjen senkivel sem a börtönben, ugyanis akkor könnyen ráfázhat.

  “A legfontosabb, hogy fogadja el az ítéletet. Ne lázadozzon ellene, mert csak rosszabb lesz. A rácsok mögött pedig jobban teszi, ha beáll a sorba. Amit elkövetett, annak kint is komoly a megítélése, a börtönben pedig még inkább az. Tudnia kell, hogy hol a helye a hierarchiában. Nyilván nem szabad meghunyászkodnia, de nagyszájú sem lehet, mert ott nem 50 kilós nők lesznek az ellenfelei.” Damu Rolandot már most rettenetesen megviseli a történet, állítólag rendszeresen szédül, rosszul van.

  Azt egyelőre még nem tudni, hova kell bevonulnia, de ügyvédje mindent megtesz az első pillanattól, hogy a sorozatszínésznek a legkevesebbet kelljen szenvednie. Szerintetek igazságos, ami vele történik?

  forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon