MENÜ
 • Kellemtelen! Kínai kaja okozta az autóbalesetet

  A férfi azért hajtott gyorsan, mert a szükség kényszerítette rá. Korábban egy kínaiban evett, ami nem tett túl jót emésztésének.

  A kínos kínai, nevezhetnénk így is rossz minőségű ebédet. A floridai férfi elmenekült az apró baleset helyszínéről, és amikor megtalálták, azt mondta csak a mellékhelyiségbe sietett. Mivel a férfinek nincs jogosítványa, így a hatóságokat nem feltétlenül győzte meg a nadrágba kakilós sztori.

  A 27 éves Carlos Baca-t végül letartóztatták, engedély nélküli járművezetés vádjával. Az apró koccanást követően, a sértett jármű vezetője értesítette a rendőrséget. Carlos a héten eskü alatt vallott, ahol ugyanúgy elmondta kellemetlen helyzetét. “Bocsánatot kérek hogy elmentem, de egy nagyon kínos helyzet határán voltam” – nyilatkozta.

  Carlos az óvadékot már ki is fizette, 400 dollárba került, hogy szabadlábon tudjon védekezni. Úgy gondolja, a dolgok történhettek volna rosszabban is.

  Nem ez az első ilyen eset, áprilisban Orlando államában lepődtek meg a rendőrök, egy férfi a kikötőben lövöldözött, majd amikor a kiérkező biztosurak elkapták, kétségbeesésében tele rakta a nadrágját.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon