MENÜ
 • Keira Knightley karácsonyra is ügynököt kért

  A csinos színésznő tudatosan készült erre a karrierre, szülei legnagyobb bánatára.

  Keira Knightley be akarta bizonyítani, hogy nem ismer lehetetlent. Öt hónapig tanult focizni, hogy játszhasson a Csavard be, mint Beckham című filmben, de filmezni jóval előbb kezdett: kilencévesen az Ártatlan hazugságokban kapott szerepet.

  “Ha arra vártam volna, hogy apám indítson el a pályán, aligha lennék színésznő. A szüleim mindent megtettek, hogy ne legyek színésznő. A korombeli lányok drágábbnál drágább babákat kértek karácsonyra, szülinapra, én viszont egyfolytában ügynökért sírtam. Mert mást sem hallottam otthon, csak azt, hogy anélkül nincs szerep. Végül engedtek a kérésemnek, de közben arra is figyeltek, ne legyek felfuvalkodott béka, csak azért, mert kamera előtt állok” – mesélte Knightley, akit mostanában az Anna Karenina legújabb adaptációjában láthatunk a mozikban.

  A Karib-tenger kalózai filmek sztárja hozzátette, hogy a bátyja is csak akkor kezdte komolyan venni, amit csinál, amikor George Lucas szerepet adott neki a Csillagok háborúja első részében.

  “Akkor már tizennégy éves voltam. Állítólag hasonlítottam Natalie Portmanre, annak köszönhetem Amidala királynő hasonmása, Sabe szerepét.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon