MENÜ
 • Keira Knightley: “Senkit sem érdekelnek a melleim!”

  A színésznő viccesen nyilatkozott félmeztelen képeiről.

  Keira Knightley boldogan vetkőzött le félmeztelenre az Allure magazin USA-ban megjelenő ehavi számának címlapján. A magazinban aztán nyilatkozott is a képekkel kapcsolatban. A színésznő állítása szerint egyáltalán nem bánja, hogy több millió férfi bámulja félmeztelen testét, holott eléggé szégyenlősnek tartja saját magát.

  “Nagyon is szigorú vagyok azzal kapcsolatban, hogy mi jelenik meg rólam. Például ha már félmeztelen…az csakis a felső felem lehet! Nem nagyon bánom, ha meg kell mutatnom a cicijeimet, mert annyira picikék, hogy az embereket úgysem érdekli!” – nyilatkozta nevetve a színésznő.

  Knightley azt is bevallotta, hogy a moziplakátokon a – szerinte – kis méretű kebleit gyakran számítógépes segítséggel növelik meg egy ici-picit: “Mindig nagyobb melleket rajzolnak nekem. De csak akkor voltam ideges, amikor túlzásba estek. Az Athur-király plakátján például nagyon ijesztő melleim voltak. Azt gondoltam, ha már fantázia-melleket csinálnak nekem, legalább nézzen ki normálisan!”

  Ezen kívül beszélt az anorexiájáról szóló pletykákról is: “Az anorexia-téma…az egész …. mindig nyomot hagy rajtam, nagyon is szíven ütött. Hiszen sokszor eszembe jutott, amikor ezeket a híreket olvastam, hogy mi van akkor, ha talán igazuk van? Tudtam, hogy nem vagyok anorexiás, de úgy gondoltam, a testem valahogy nem jó. Vagy az arcom. Vagy ahogyan beszélek. Mikor túl sok kritikát kapsz valamivel kapcsolatban néha eszedbe jut: “Mindez igaz! Mi van akkor, ha igazuk van?” és ez nagyon meg tudja viselni az embert ….”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon