MENÜ
 • Ke$ha új albuma – hamarosan!

  Ideje elkezdeni gyűjtögetni a következő lemezre! Ha ennyi információ nem lenne elég hiteles, akkor itt egy üzenet, amelyet maga az énekesnő küld mindenkinek, aki szereti.

  A szőke ciklon énekesnő elejtette azt az apró hírmorzsát, hogy új abluma “hamarosan itt van.” Úgyhogy minden Ke$ha-rajongó figyelem! Ideje elkezdeni gyűjtögetni a következő lemezre! Ha ennyi információ nem lenne elég hiteles, akkor íme egy üzenet, amelyet maga az énekesnő küld mindenkinek, aki szereti.

  Ahogy a szöveg is állítja: “Huszonnégy órát dolgozok egy nap a hét hét napján, hogy amint csak lehet megjelenjen az albumom nektek, srácok!” Ke$ha az elmúlt hónapokban, tavasz óta többek között Dr Luke-kal dolgozott nagyon keményen együtt, hogy minél jobb anyag kerüljön ki a kezei körül.

  Míg a lány első két albuma inkább az önfeledt életről és a partykról szólt, addig a most következőben már lesz egy személyesebb, érzelmeket jobban megmozgató vonal is. Arról is beszélt, hogy nem nagyon szeretné behatárolni a lemez műfaját. “Amíg kib***ott jó vagyok, addig mindenki annak hívja, aminek akarja.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon