MENÜ
 • Kegyetlenül büntették saját gyereküket

  Egy floridai házaspár könyörtelen büntetést szabott ki tizenhárom éves fiuknak: a gyereknek napi kilenc órát kellett hátrakötözött kézzel térdepelnie.

  A szülők brutálisan büntették fiukat. A Daily Mail információi szerint Albert és Nancy Cusson a tizenhárom éves gyermeküket arra kényszerítették, hogy reggel héttől délután négyig térdepeljen a fürdőszobában, hátrakötözött kézzel, mindezt tíz napon át. Sem enni, sem vécére nem engedték ki a fiút, amikor pedig megmozdult, ráhúztak egy bottal.

  A kegyetlen szülők

  A szerencsétlen gyereknek a napi kilenc órányi térdeplés után sem volt nyugta, hiszen szülei azt sem engedték, hogy a saját ágyában aludjon, ehelyett a fürdőkádban kellett töltenie az éjszakát. A tíz nap letelte után a Cusson házaspár közölte a fiúval, hogy még húsz napot kell nappal térdepelve, este pedig a fürdőkádban töltenie. A fiú ebből két napot le is töltött, utána sikerült megszöknie, és feljelentette brutális szüleit a rendőrségen.

  A nyomozók eleinte nem akartak hinni a fiúnak, ám amikor tüzetes orvosi vizsgálatnak vetették alá konstatálták, hogy a fiú járni is alig tud, annyira tönkrementek a térdei a térdepléssel eltöltött napok után. A szülőket március harmadikán tartóztatták le, és a házaspár váltig kitartott a vallomásában amellett, hogy a gyermeknek magatartásbeli problémái voltak, és csak az ehhez hasonló kemény büntetések jártak nála eredménnyel. Azt nem tudni, hogy miket követett el a gyerek.

  “Akik így bánnak a gyerekükkel, azok a legrosszabbak a világon” – kommentálta az esetet az ügyet vizsgáló Polk megyei seriff, Grady Judd – “A börtön túl jó ezeknek, hiszen ott nagyobb biztonságban lesznek, mint ez a szerencsétlen fiú őnáluk.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon