MENÜ
 • Katy Perryt kihasználja új pasija?

  Az énekesnőt talán jogosan féltik barátai, mivel legújabb szerelme, John Mayer gyanús, hogy csupán egy kis hírnévre és Katy bankszámlájára hajt.

  John Mayert évekig Hollywood legnagyobb skalpvadászaként tartottak számon, így nem csoda, hogy a rajongókat sokkolta, amikor kiderült, az édes Katy Perry nyár vége óta kéz a kézben jár vele. A férfi hódításai között szerepelt – többek között – Jennifer Aniston és Cameron Diaz, de még Jessica Simpsont is sikerült megdöntenie, aki később azt nyilatkozta róla, hogy amilyen jóképű, pont olyan megbízhatatlan is.

  Az biztos, hogy a zenészt nem munkássága, sokkal inkább exei tették ismertté. Összesen csupán két híres filmslágert sikerült összehoznia, és megjelent pár szólólemeze. “Kit izgat? Hiszen olyan sármos, mint senki Hollywoodban” – mondta róla egy régi barátnője.

  Mayer ráadásul máris azt tervezi, hogy hawaii vakációjuk után Katyhez költözik, és épít maguknak egy szerelmi szentélyt. Egy ismerősük a hollywoodlife.com-nak pletykált a kapcsolatról, de hozzátette: nagyon féltik Katyt a férfitól. A zenész ugyanis közel sem él olyan jól, mint a dúsgazdag popsztár, és mindig is előszeretettel használta barátnői bankszámláját. Az ismerős szerint Katyt csőbe húzták.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon