MENÜ
 • Katy Perry új pasijával pózol

  Kiadós fricska Russel Brandnek?

  Vannak akik egy szakítás után hetekre a csokoládéban találnak vigasztalást, vagy nagy mennyiségű borban. Katy Perry azonban, akárcsak egykori kedvese, nem tétlenkedik és teljesen más stratégiát választott. Talán mint már tudjátok, nemrég bepasizott. Legelőször a párizsi divathéten láthattuk őket együtt még az előző hónapban. A srác már láthatóan akkor nagyon jól éreztem magát dúsgazdag világsztár barátnője oldalán. Azonban Baptiste Giabiconi ezúttal egy privát képet töltött fel a Twitterre.

  A francia énekes és – nem mellesleg modell – fiú és barátnője igazán meghitten pózol a kamerának. Fejüket összeérintve, összebújva mosolyognak. Tört angolsággal csak ennyit írt a kép mellé kommentárként: “Katy Perrynél, hé kiscicám, fantasztikusan nézel ki ezen a képen! :)” A 22 éves fiú és barátnője tehát gyakorlatilag elmondható, hogy hivatalosan is járnak.

  Nyilván ebben az egészben benne van az is, hogy Perry előző pasija, Russel Brand is egy ideje már új barátnővel az oldalán jelenik meg mindenhol. Méghozzá egy magyar lánnyal, Barabás Nikolettel. Valószínűleg mindkét exnek alaposan zavarja most a hiúságát, hogy látszólag a másik ilyen hamar túl van a szakításon…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon