MENÜ
 • Katy Perry smink nélkül

  Vigyázat! Megrázó lehet!

  Az amerikai énekesnőt akárhol is kapják lencsevégre, mindig nagyon fitt. Gondosan ki van sminkelve, a haja teljesen tip-top. Végre valahára most azonban sikerült elkapni azt a pillanatát, ahogy az anyatermészet megteremtette. Azok után, hogy évek óta kialakult róla egy képünk, a most következő fotó alaposan felkavarhatja a vele kapcsolatos fantáziánkat, érzéseinket. Íme!

  Miért hagyta így lekapni magát Katy? A róla készülő 3D-s dokumentumfilm, a Part Of Me egy szakaszában is így láthatja majd a közönség. Úgy érzi kulcsfontosságú, hogy az emberek megismerjék a teljesen természetesen énjét, amikor nincs rajta smink és csimbókokban lóg a haja. “Nem mindig vagyunk szépek. És ez összehozza az embereket, nem?” Érdekes filozófia!

  Szerencsére tisztában van azzal, hogy az emberek nem feltétlenül esnek hanyatt, ha így meglátják: “Levettem a sminkemet. Egyből mindenki sikít a világon!” De az élet majd szépen lassan visszaáll a rendes kerékvágásba és kedvenc kaliforniai sztárunkat újra több réteg sminkkel az arcán és alaposan kifestett hajjal láthatjuk majd viszont.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon