MENÜ
 • Katy Perry nem lesz zsűri

  Katy Perry visszautasította az American Idol ajánlatát - és az ahhoz tartozó csillagászati összeget.

  A pletykák szerint az énekesnő 20 millió dollárt kereshetett volna azzal, ha elvállalja az amerikai tehetségkutató zsűriszerepét, de az énekesnő nem kívánt élni a lehetőséggel.

  “Néhány ember megkeresett azzal a lehetőséggel, hogy benne lehetek a dologban, de egyelőre nekem nem jó.” A műsor januárban fog visszatérni a képernyőre és egyelőre nem nagyon van gazdája a négy zsűriszéknek.

  Steven Tyler és Jennifer Lopez múlt hónapban jelentették be, hogy nem szerepelnek a következő évadban, továbbá a harmadik zsűriről, Randy  Jacksonról is elképzelhető, hogy inkább háttérmunkákat fog végezni. Az egyedüli biztos zsűri Mariah Carey, aki állítólag leginkább férfi bíráknak örülne.

  Rengeteg sztárnév röppent már fel azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek azok a szupersztárok, akik elvállalva a műsort az amerikai – és világ – média közepébe kerülnek. Az egyik legbiztosabb ember eddig Nicki Minaj, de szóba jött Alanis Morissette, Nick Jonas és Pharrell Williams és Kanye West  neve is, de Lenny Kravitz is elképzelhető opció – érte a mende-mondák szerint Mariah küzd lelkesen.

  Nem egyedül Perry az, aki nemet mond egy ilyen nagy lehetőségre. Nemrégiben Pink is elárulta, hogy rengeteg hasonló műsorba hívták már, de úgy döntött, inkább nem vállal el olyan munkát, ahol megbánthat embereket, na meg saját bevallása szerint így is utálják már elegen, nincs szükség több gyűlölködőre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon