MENÜ
 • Katy Perry nem evilágról való

  Az énekesnő volt csütörtök este a német ECHO díjátadó fénypontja. Megint bebizonyította, hogy haja varázslatosan gyorsan nő.

  A kinézetét kaméleonként váltogató Katy Perry pár nappal ezelőtt látott rövid, katonai haját megint lecserélta. A férfimodellt szerető dalosmadár visszatért ahhoz a kék hajú kiborg kinézethez, amelyet Part of Me című dala élő fellépéseinél használt eddig is.

  Miután a vörös szőnyegen fémes pink ruhában vonult végig, újra háttértáncosokkal és koreográfiával kápráztatta el a német közönséget. Újra elővette az “ezt kapd ki Russel Brand” attitűdöt a Teenage Dream: The Complete Confection című új album első kislemezének előadásához.

  Attól függetlenül, hogy fellépett, nem jelölték egyetlen díjra sem, ellenben Adele-lel, Lana Del Rey-jel és Amy Winehouse-zal. A júliusben elhunyt énekesnőről meg is emlékeztek, keresztlánya, Dionne Bromfield is megjelent az gálán. Caro Emerald oldalán lépett a színpadra, hátuk mögött Amy képét vetítették ki, amin együtt énekeltek. Az eseményen Lana is fellépett, Marilyn Manson pedig a Rammstein nevű német bandának adott át díjat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon