MENÜ
 • Katy Perry nem akar túl nagy sikert

  Inkább követi a szívét

  Katy Perry mögött rendkívül sikeres év áll. Az énekesnő maga mögött tudhat egy sikeres turnét és egy olyan albumot, melyről öt number one slágert is sikerült kiadnia. Kit ne érdekelne ezek után, hogy mire számíthatunk az új korongon?

  Nos, semmi különösre. Katy legutóbb tett nyilatkozata szerint ugyanis esze ágában sincs megfejelni ekkora sikereket.

  “Nem akarok vészmadár lenni, hiszen még be sem léptem a stúdióba. Van egy ötletem – mindig van egy ötletem. Például a következő két albumhoz is, attól függ. Amit mondani akarok az az, hogy úgymond ki akarok lesni a világba, megmérni a pulzusát, a vizeit, meg tudni, hogy mit akar a világ és hogy mit akarok én elmondani – ez nagy valószínűséggel fontosabb, mint amit a világ akar.”

  Az énekesnő úgy érzi, hogy ahelyett, hogy a sikerekre koncentrálna, jobb lenne, ha a szívét követné és azt, hogy olyat tegyen, amit megfelelőnek érez:

  “Nem akarok túl sokat kiadni magamból. Nem akarom azt a játékot játszani, hogy folyton lekörözzem magam, hiszen az nem úgy megy, ahogy terveztem. Lehet, hogy nem fogok tudni egy újabb első helyezésű dalt összehozni, így arra fogok csak koncentrálni, amit művészileg helyesnek érzek. Nagyon sok inspiráció ér mostanában, szóval követni fogom a szívem, ahogy mindig is tettem és remélhetőleg az embereknek majd tetszik a végeredmény.”

  Katy elmondása szerint legújabb dala, a Part Of Me nem férjéről, Russel Brandről szól, csupán arról, hogy néha minden “ku****a sötét.”

  “Úgy képzelem, hogy a következő lemezem egy kicsit akusztikusabb lesz. Nem fogom persze szabotálni magam és azt mondani, hogy “Olyan lemezt csinálok, amit senki nem fog megérteni!”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon