MENÜ
 • Katy Perry köszöni, jól van

  A huszonhetedik évében járó énekesnő igazán szeretne már túllépni egykori kapcsolatán Russel Branddel. Úgyhogy gőzerővel dolgozik azon, hogy ismét a reflektorfény közepében találja magát.

  A huszonhetedik évében járó énekesnő igazán szeretne már túllépni egykori kapcsolatán Russel Branddel. Úgyhogy gőzerővel dolgozik azon, hogy ismét a reflektorfény közepében találja magát. Nem véletlen, hogy új dallal és filmmel is debütál mostanában. A háromdimenziós dokumentumfilm, a Katy Perry: Part Of Me dinamikus keveréke egy koncertsorozat megemlékezetesebb pillanatainak valamint a színpad mögötti jeleneteknek.

  Noha legújabb száma, a Wide Awake komor hangvételűre sikeredett, állítása szerint soha nem szentelne egy egész albumot csak a szerelmi bánatra. “Boldog vagyok, jó helyen vagyok és a jövőbe tekintek.” – nyilatkozta Perry, aki tavaly az első olyan női előadó lett, akinek egy albumáról öt szám is a slágerlisták élére került.

  Mit érez jelenleg az énekesnő? Kimerültséget. A koncertsorozat fantasztikusra sikeredett, azonban nagy szükségét érzi most egy kis pihenésnek, amikor végre csak magával foglalkozik, elfelejtve albumokat, filmeket és régi szerelmeket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon