MENÜ
 • Katy Perry exe többet jógázik mint szexel

  A Los Angelesben mezítláb lekapott férfi azelőtt igazi szexfüggő volt. Felesleges energiát a válás óta azonban igyekszik máshogy levezetni.

  Russal Brand kénytelen volt bevallani, hogy elérkezett életében az első alkalom, amikor többet foglalkozik a jógával, mint az ágyban töltött pásztorórákkal mindenféle hölgyek társaságában. A változásnak mindenképpen megvannak a maga előnyei és hátrányai is, ezt a komikus is elismeri.

  A Los Angelesben mezítláb lekapott férfi azelőtt igazi szexfüggő volt. Felesleges energiát a válás óta azonban igyekszik máshogy levezetni. Megtalálni a belső békét, harmóniában lenni önmagával és a többi hasonló természetgyógyászati szempont. A harminchét éves férfi bevallotta: “Ez életemben az első alkalom, amikor többet meditálok és jógázok, mint szexelnék.”

  Hozzátette: “Ez azért is van így, mert hihetetlen sokat jógázok, minden nap.” Ennek ellenére a Katy Perryvel történt szakítás óta már jó pár nővel hozták szóba, de hát ugye a bulvárban ki tudja mennyi igazság. Meg hát idővel és energiával is győzni kéne, hogy minden nap más csajt szórakoztasson.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon