MENÜ
 • Katy Perry és Robert Pattinson együtt?

  Állítólag Katy volt az, aki ezt a randit kezdeményezte és Robertet bizony nem kellett sokáig puhítani, hogy együtt töltsék a péntek estét egy los angelesi étteremben.

  Alig hogy Katy Perry szakított John Mayerrel, Robert Pattinson pedig otthagyta az őt elég pofátlanul csaló Kristen Stewartot, úgy látszik a két sztár elkezdett egymás társaságában vigaszt találni a hirtelen jött magány ellen. Tegnap este egy meghitt vacsorát töltöttek el együtt.

  Állítólag Katy volt az, aki ezt a randit kezdeményezte és Robertet bizony nem kellett sokáig puhítani, hogy együtt töltsék a péntek estét egy los angelesi étteremben. Természetesen a pletykák a létező összes csatornán beindultak és sokan már egy új románcot vizionálnak.

  A háttérben viszont még mindig zajlanak kisebb drámák, Katy ugyanis állítólag még mindig nagyon dühös, amiért előző kapcsolata véget ért, noha nem mutatja ki. Eközben Robert pedig igyekszik minél jobban a munkára koncentrálni, hogy feledni tudja az őt megcsaló barátnőjét. Lehet mostantól együtt fognak felejteni?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon