MENÜ
 • Katus Attila: “a kitartás meghozza eredményét”

  A FitBalance sajtótájékoztatóján találkoztunk Katus Attilával, akivel arról beszélgettünk, hogy milyen is az ő szakmája, és hogy mi lett volna belőle, ha nem a sport világában helyezkedik el.

  Először is a testépítés világa került szóba, és az, hogy mekkora esélye van a frissen elhelyezkedőknek.

  “Az biztos, hogy nagyon sok válfaja van a testépítésen belül is a versenyzésnek, vannak olyan vonulatok, ahol nem kell olyan nagydarabnak lenni, hanem a természethez közeli méretek a jellemzőek. Én egyébként ezeket preferálom, azt gondolom, hogy sokkal funkcionálisabb, használhatóbb izomtömeggel rendelkeznek ezek a versenyzők, sportolók. Nehogy negatívnak tűnjek, azt azért hozzáteszem, hogy az erőfejlesztésre mindenkinek szüksége van, nőknek, férfiaknak egyaránt.”

  Katus Attila külön hangsúlyozta, hogy nagyon fontos az erősítés a fogyáshoz, az anyagcsere gyorsításához, az energiaszükséglet növeléséhez és az ízületek kíméléséhez.

  Majd az érem másik oldala is előkerült, vagyis a személyi edzőknek milyen esélyük van jelenleg például Budapesten.

  “Nagyon sokan vagyunk, de én úgy vagyok vele, hogy ha valamit valaki akar, akkor az sikerrel jár. Akiben van szándék, akarat, aki tesz érte, azok mindig elhelyezkednek. Mindig azt mondom, hogy a szorgalom és a kitartás meghozza az eredményét. Azt gondolom, hogy ez egy szép szakma, emberekkel foglalkozunk, és jó dolgokat teszünk, mi is jól érezzük magunkat a bőrünkben, és testközelben van a sport.”

  Végül pedig az a kérdés érkezett a sportolóhoz, hogy ha nem a fitness felé, akkor merre megy az útja.

  “Nagyon nehéz elképzelni ezt, mert annyira korán elindultam a sport irányába. Már ötévesen elkezdtem úszni, mindig sportoltam valamit, mindig is sportoló akartam lenni, ha nem is feltétlenül abban a sportágban, amiben világbajok lettem, de nem tudom, hol kötöttem volna ki. Az biztos, hogy gyerekfejjel nehezen tűrtem a monoton dolgokat, ami nem használja a kreativitásomat, tehát biztos, hogy valami mozgalmas dolog lett volna, akár egy üzletkötő. De szerencsére idejekorán megtaláltam azt, amire én egy alkalmas személy vagyok.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon