MENÜ
 • Katie Holmes bukása

  Katie Broadway karrierje elég rövidre sikerült.

  A Dead Accounts – Halott Számlák – című előadás, aminek ő volt az egyik főszereplője, közel 2 hónappal a tervezett befejezés előtt abbamaradt. A sikerhez Hollywood csillagai és az elismert Jeffrey Finn rendező munkája sem volt elég.

  „Büszke vagyok a munkánkra, a Theresa Rebeck és Jack O’Brien által írt színdarab, szerintem nagyszerű, inspiráló és vidám. Szomorú látni azt, hogy nem éri el a várt sikereket. Alig várom hogy újra együtt dolgozhassak ezekkel a rendkívül tehetséges színészekkel és ezzel a bámulatosan kreatív csapattal,” nyilatkozta Jeffrey Finn.

  A színdarab egyébként Holmes karaktere körül játszódik, egy család életét mutatja be, ahol egy eltűnt testvér váratlanul hazatér, ezzel felforgatva családja mindennapjait. Az eltűnt testvért kétszer a díjnyertes Norbert Leo Butz játszotta. A színdarab nagyon vegyes kritikákat kapott, ami a jegyeladásokon is meglátszott. Szinte egyike sem volt telt házas a November 6-án kezdett előadásoknak. Így a további veszteségességet elkerülve, az utolsó előadás Január 6-án lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon