MENÜ
 • Kathy Bates és az American Horror Story

  Újabb legendás színésznő a sorozatban.

  Az Amerikában futó sikersorozat már rengeteg tehetséggel ismertette meg a nagyérdeműt, legnagyobb színésznője eddig mégis a két Oscar-díjjal Jessica Lange volt, aki viszont hamarosan egy másik Oscar-tulajdonossal oszthatja meg a képernyőt.

  Az októberben kezdődő harmadik évadban ugyanis a hírek szerint le fogják szerződtetni Kathy Bates-t is, aki a Stephen King Könyvei című rovatunkban már megismert Tortúra című könyv filmadaptációjáért nyerte el a díjak díját.

  Bennfentes információk szerint Bates Lange karakterének egy jó barátnőjét fogja játszani, a két nő viszont az évad előrehaladtával egymást esküdt ellenségévé válik.

  A harmadik évadról egyelőre annyit tudni, hogy a nők körül fog forogni, várhatóan lesz benne egy női sorozatgyilkos, ezúttal több helyszínen fog pörögni és bár a modern időkben fog játszódni, mégis sokkal történelmibb lesz mint eddig.

  Az eddigi biztos szereplők között van Lily Rabe, Sarah Paulson, Evan Peters, Taissa Farmiga és Frances Conroy.

  A második évadban elrejtett nyomokból a rajongók szinte biztosak benne, hogy az új évad boszorkányokról fog szólni, a történelmi ízt pedig majd Salem városa adja, főleg, hogy a producer Ryan Murphy elmondta, hogy ezúttal olyan helyszíneket választottak, ahol valóban történt horror a történelem során.

  A sorozatról már írtunk itt és itt!

  Ajánló

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten

  Gianluca Vacchi exkluzív interjút adott

  Íme a Sziget 2019 titkai