MENÜ
 • Kate Winslet férjhez ment

  Nem ez lesz az első házassága.

  Az Oscar-díjas Titanic című film női főszereplője ismét kimondta a boldogító igent. A ceremóniára már december elején, ötödike körül sor került. A párnak azonban sikerült olyan jól titokban tartania, hogy csak mostanra látott napvilágot a nagy hír. A harminchét éves Winslet a nála három évvel fiatalabb brit férfihoz, Ned Rocknrollhoz ment hozzá.

  Az esküvői ünnepségen csak a legszűkebb család és baráti kör vett részt. Jelen volt természetesen a színésznő két gyermeke is. A forrás, amely kiszivárogtatta az esküvő tényét, azt is elmondta, hogy a pár nyár óta járt jegyben.

  Kate Winsletnek nem ez lesz az első házassága. Korábban már két alkalommal is férjnél volt. Az első a rendező Jim Threapleton volt, akivel 1998 és 2001 között élt együtt. Tőle van első gyermeke, a 12 éves Mia. 2003-ban pedig hozzáment a szintén rendező Sam Mendeshez, akinek hét évig volt a felesége. Tőle született a most kilenc éves fia, Joe. Reméljük ezúttal tényleg csak az ásó, kapa, nagyharang választja el az ifjú párt!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon