MENÜ
 • Kate Moss millió dolláros tetkója

  A szupermodell könyve megjelenésének sajtótájékoztatóján emlékezett meg nem rég elhunyt barátjáról.

  Kate Moss és a másfél évvel ezelőtt elhunyt Lucian Freud köztudott, hogy nagyon jó barátságban álltak egymással. A XX. század egyik legjelentősebb festőművésze még egy aktot is festett a híres modellről, melyet kilenc hónapon keresztül festett és közben Moss minden éjszaka pózolt a híres művész előtt, hogy elkészítse az egyedülálló alkotást. Kate Moss nemrégiben megjelent könyve bemutatóján tartott sajtótájékoztatón beszélt kettejük különleges barátságáról és egy eddig titokban tartott részletet is elárult.

  Lucian Freud ugyanis beszélgetéseikkor sokat mesélt a modellnek arról, hogy a második világháború alatt a haditengerészetnél szolgált és akkor megismerkedett a tetoválás művészetével. “Elmesélte nekem, hogy mennyit tetovált a haditengerészeti szolgálata alatt és én teljesen el voltam ájulva tőle. Aztán felajánlotta, hogy csinál nekem egyet. Nagyon izgatott voltam. Mondtam neki, hogy imádom a madarakat, ő pedig viccesen rámutatott egy képre, amelyen egy csirke fejjel lefelé pózolt egy kosárban. Mondtam neki, hogy azt azért mégsem. Ekkor jött az ötlete, hogy a saját arcképemet tetoválja rám, de én nem akartam egy női arcot a se**emen. Így hát kiegyeztünk két repülő madárban, amelyek a derekamra kerültek. Egy eredeti Freud. Ő rajzolta, varrta. Egyenesen a testemre. Mennyit érhet? Pár milliót?

  A színésznő ezen kívül csodálatát fejezte ki nem rég elhunyt barátja felé és hozzátette: “A keze munkája van a hátamon. Mindig emlékezni fogok rá, egyszerűen imádtam őt!”

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon