MENÜ
 • Kate Moss: “Idegösszeroppanásom volt!”

  A szupermodell megdöbbentő nyíltsággal beszélt arról, milyen súlyos pszichológiai problémákkal küszködött tizenéves korában.

  Kate Moss a Vanity Fair magazinnak adott interjúban tárulkozott ki, meglepő dolgokat fedve fel múltjáról, idegösszeroppanásától kezdve a Johhny Depp-pel való szakításának traumájáig. A harmincnyolc éves szupermodell 14 évesen kezdte karrierjét, de visszaemlékezései alapján egyáltalán nem volt könnyű dolga, mielőtt befutott modell lett volna.

  “Ha ltizenhat évestől azt kérik, vegye le a ruháit, nem kifejezés, hogy mennyire furcsa az egész. De ők úgy álltak hozzá, hogy vagy megteszed, vagy pedig nem fognak újra alkalmazni. Szóval bezárkóztam a vécébe, sírtam, aztán miután kitomboltam magam, megcsináltam a fotózásokat.” – nyilatkozta.

  Moss akkor lett igazán híres, amikor 1992-ben Mark Wahlberg oldalán jelent meg egy Calvin Klein kampányban, melyet a híres fotós, Herb Ritts készített. A siker azonban nem adta könnyen magát, Kate ugyanis megszenvedett a munka miatt.

  “Komoly idegösszeroppanásom volt, amikor 17-18 évesen Markkal és Ritts-szel dolgoztam. Egyáltalán nem éreztem úgy, mintha önmagam lennék. Nem tetszett az egész, két hétig ki sem szálltam az ágyból. Azt hittem, meg fogok halni. Aztán elmentem az orvoshoz, aki Valiumot írt fel, amelynek szedéséről Francesca Sorreti végül lebeszélt, hála az égnek!” – mesélte, hozzátéve, hogy egyedül Johhny Depp értette őt meg a múltban, ezért is fájt neki annyira a szakítás:

  “Akkoriban úgy éreztem, senki sem képes megérteni engem és törődni vele. Johnny megtette mindkettőt. Elhittem, amiket mondott. Ha megkérdeztem tőle, mit kellene tennem, mindig tudta, mi a legjobb megoldás számomra. A mai napig hálás vagyok ezért. Amikor aztán elhagytam, ez hiányzott a legjobban. Hogy legyen valaki, akiben tökéletesen megbízom. Éveken keresztül sírtam. Egész éjszakákat bőgtem végig…ó, a könnyek!”

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon