MENÜ
 • Kate a Titanicot reklámozza

  Hamarosan ismét a mozikban, ezúttal 3D-ben!

  Kate Winslet nemrég egy olaszországi rendezvényen járt. Az ilyen és ehhez hasonló médiaesemények pont kapóra jönnek a színésznőnek. Ugyanis hamarosan a mozivásznakra kerül az 1997-es nagy nemzetközi sikereket elérő Titanic című film 3D-s változata. A hírverésben pedig besegítenek az egykori munkatársak, színészek. Az egész stáb.

  A hollywoodi színésznő saját bevallása szerint nagyon izgatott volt, amikor megtudta, hogy a film, amellyel világraszóló hírnevet szerzett ismét a mozikba kerül. Viszont azt is hozzátette, hogy ledöbbent, amikor meglátta tizenöt évvel ezelőtti saját magát a három dimenziós verzióban. “Szó szerint úgy voltam vele, hogy úristen! Valaki azonnal állítsa le! Ez tényleg én vagyok?” Ennek ellenére Kate szeretné megnézni gyermekeivel, Miával és Joeval is a filmet. “Nagyon izgalmas dolog, hogy együtt le tudunk ülni és meg tudjuk nézni egy filmszínházban. Bizonyára fantasztikus élmény lesz.”

  A Titanic 1997-ben debütált, a főszerepben Kate Winslettel és Leonardo DiCaprióval, a rendező pedig James Cameron volt, aki azóta más, nagysikerű filmet is rendezett, például az Avatart, vagy korábban a Terminátort. A Titanic az 1959-es Ben Hurrel együtt tartja a legtöbb Oscar-díjat elnyert filmek rekordját 11 szoborral. Emellett 4 Golden Globe és egy Grammy-díjat is kaptam az alkotásért.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon