MENÜ
 • Kártérítést kapott az autóbalesetes szépségkirálynő

  Óriási összeget ítélt meg a bíróság annak a huszonnégy éves skót szépségkirálynőnek, aki egy baleset következtében súlyos hát-és nyaksérüléseket szenvedett.

  Fiona Dickie még 2010-ben szerzett súlyos hát és nyaksérüléseket egy balesetben, amikor autója elé kihajtott egy figyelmetlen sofőr. A skót szépségkirálynőt ügyvédje és a bíróság szerint is hatalmas kár érte, hiszen egészségén túl munkája is veszélybe került.

  A szépség a baleset után nem viselhetett magassarkú cipőt, amely egy modell esetében akár munkája elvesztéséhez is vezethet. Fiona hostessmunkákat és modellkedést vállalt, hogy fenn tudja tartani magát, de minden alkalommal borzalmas fájdalmai voltak. Az esetet a bíróság egészen mostanáig vizsgálta.

  Fiona az elszenvedett károkért és fájdalmakért mintegy tizennyolc-ezer dolláros kártérítést kapott. A bíróság a mérlegelés során azt is figyelembe vette, hogy a huszonnégy éves szépség modellkedése mellett számos, társadalmat szolgáló tevékenységben is részt vett, például amíg nem tudott modellkedni sérülései miatt, egy hajléktalanokat segítő alapítvány számára tevékenykedett.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon