MENÜ
 • Károly herceg metróval utazott

  A királyi család sarja több mint 25 éve ült utoljára metrón.

  II. Erzsébet elsőszülött fia a londoni metró fennállásának 150. évfordulója alkalmából használta a tömegközlekedést. Károly walesi herceg hitvese, Kamilla társaságában utazott a Metropolitan metróvonalon Farringdon állomástól a King’s Cross pályaudvarig.

  Kamilla cornwalli hercegné polgári családból származik, így számára nem okozott különösebb újdonságot a metró használata. Származásából adódóan rengeteget használta a különféle tömegközlekedési eszközöket, párja azonban 1986-ban járt legutóbb a földalatt.
  Akkor a Heathrow repülőtér újonnan megépített termináljának avató ünnepségére érkezett első feleségével, a tragikusan elhunyt Diana hercegnővel.

  Az ünnepélyes alkalomra, a királyi pár számára egyedi bérletet is készítettek. Az egyedülálló bérletek később megtekinthetőek lesznek a Royal Collecton kiállítás részeként.

  A londoni metróvonal egyébként több mint 400 kilométer hosszan fut, 12 fővonalra és számos mellékvonalra osztható. Naponta nagyjából 4 millió ember fordul meg az aluljárókban, évente akár másfél milliárd utas is használhatja a szerelvényeket.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon