MENÜ
 • Karda Beának 39 év után adatott meg egy igazi lagzi

  Társkereső oldalon találta meg élete párját

  Karda Bea 39 év után kapta meg az élettől a lehetőséget arra, hogy végre igazi lakodalma legyen. Első házasságában az énekesnőnek nem volt felhőtlen a boldogsága, ám hat éve rátalált Lacira. A 65 éves művésznő elefántcsontszínű ruhában, 100 vendég előtt mondta ki a boldogító igent, a VIASAT3 Négy esküvő című műsorának kamerái pedig minden mozzanatot követtek.

   Karda Bea03

  Ragaszkodó típus és társasági ember vagyok, négy évig éltem szingliként, magányosan. Mindenáron ugyan nem, de lelkesen kerestem a lehetőségeket arra, hogy megismerkedjek valakivel” – magyarázta Karda Bea, aki 27 évesen egyszer már férjhez ment, de az a kapcsolat válással végződött. „Nem kaptam ott sem hűséget, sem odafigyelést, meglehetősen boldogtalan voltam. Még lakodalmunk is elmaradt, egy haláleset miatt nem ünnepelhettünk, ketten elmentünk egy étterembe, ennyi volt az egész” – mondta az énekesnő.

   Karda Bea04

  Négy év hiábavaló keresgélés után barátnője nyomására Bea regisztrálta magát egy társkereső oldalon. „Semmiben nem hazudtam, de barna parókában és egy nagy szemüveggel annyira el tudtam változtatni a külsőmet, hogy egy-két kivételtől eltekintve nem hasonlítottak Karda Beához” – mesélte.  „Fél év alatt négy randevúm volt, úgy éreztem, ez a módszer sem vezet majd eredményre. Aztán eljött egy nap, emlékszem október 23-a volt és Laci besétált az életembe” – mondta az énekesnő. Bea és Laci sokszor olyanok mint a tűz és a víz, mégis jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. „A művészi munkámban mindig azt éreztem, hogy én vagyok a középpontban, ám érdekes módon a magánéletemben ezt csak ritkán tapasztalhattam meg. Olyan felszabadult voltam az esküvőmön, hogy a kamerákról is teljesen elfeledkeztem” – mondta Bea.

   Karda Bea06

  Harminckilenc év után megadatott nekem, hogy lakodalmam legyen. Az, hogy szerepelek a Négy esküvő című műsorban, négyszeres boldogságot hozott nekem, hiszen a sajátomon túl három másik lagziban is felszabadultan szórakozhattam és örülhettem mások boldogságának” – magyarázta Karda Bea.

  Fotók: VIASAT3/Magócsi Ildikó

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon