MENÜ
 • Karácsonyi hangorkánnal köszön el az évtől a Baron Mantis

  Egy éve hozta ki debütáló albumát a Baron Mantis, a srácoknál pedig rendesen zajlott az élet 2016-ban. Az évtől – és egy időre a koncertezéstől – egy hatalmas bulival köszönnek el december 22-én a Kuplungban, hogy aztán jövő tavaszig a stúdiózásra koncentrálhassanak.

  baron_mantis_2016_foto_Kerekes_Péter (2)

  Szorgosan alkotott a Baron Mantis 2016-ban, amely az előző évtől a bemutatkozó albumának, a vis-á-vis-nek a megjelentetésével és a Talentométer pop-rock kategóriájának megnyerésével búcsúzott. A Davey (gitár, ének) és Victor Mantis (dob, vokál) alkotta banda tavasszal egy abszolút közönségkedvenccé érő számmal, a Nobody-val zavarta fel maga körül az állóvizet, miközben a srácok folyamatosan terítették a fuzz rock és a stoner pop stílusában érlelt zenéjüket a hazai klubok színpadán. A Mantis-életérzést többek között a Supernem, a hiperkarma és az Anna and the Barbies társaságában mutatták meg, és olyan feltörekvő formációkkal törték maguk előtt az utat, mint a Hot Beaver vagy a Fatal Error. Külföldi rajongóik számát a Sziget Fesztiválos fellépésükkel bővítették, de a SZIN közönségével is megismertették zenei világukat. Ezt követően kitartóan koncerteztek, miközben pályázatukkal bejutottak a Cseh Tamás Program mentoráltjai közé is.

  Eddigi legsikeresebb évüket és a rajongók kitartó támogatását szeretnék meghálálni, így egy igazi karácsonyi bulival készülnek december 22-ére a Kuplungba a DLRM és a Space Rumble társaságában. A Baron Mantis aztán egészen jövő tavaszig visszavonul a színpadoktól, és a koncertezés helyett a következő lemez felvételére összpontosít Nóniusz Gábor producer társaságában.

  Baron Mantis, DLRM, Space Rumble
  Időpont: 2016. december 22. 20:30
  Helyszín: Kuplung, 1061 Budapest, Király u. 46.
  A belépés ingyenes!
  Facebook-esemény

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon